Fshati Besa, perla e trevave shqiptare

Reportazhi më poshtë është realizuar në kuadrin e një detyre në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Histori Filologjisë në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit për lëndën “Praktikë në Media”. Reportazhi si fillim u publikua në profilin tim të Facebook dhe më pas në portalin joq.al nga ku mori dhe një shpërndarje në portale të ndryshme.