Krijohet makina e parë që zbulon tek të rriturit fëmijën e tyre të brendshëm

Me kalimin e viteve të rriturit humbin lidhjen me “fëmijën” brenda tyre. Ndryshimet dhe përgjegjësitë, të mbyllin në një kostum të rriturish.

Dhe si për pasojë, aftësia për të luajtur, harrohet.

Gushtin e vitet të kaluar një kompani krijoi një “makinë” për tu treguar njerëzve se si të lidheshin me fëmijën që ata ishin dikur. Në vetëm dhjetë pyetje, pesë të rritur zbuluan “fëmijën” e tyre të brendshëm. Nuk duket si e vështirë, apo është?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s