“Buzëqesh”, jo vetëm një revistë shkolle

Kjo është revista “Buzëqesh” organ i shkollës së Mesme të Bashkuar “Shefqet Dosku” në Dorëz të rrethit të Librazhdit.

Buzëqesh nuk është vetëm një revistë shkolle. Në brendësi të kësaj reviste gjen shkrime, artikuj dhe intervista gjithëpërfshirëse.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s